Miljana se vratila na staro! Njena majka Marija Kulić otkrila: „Prekinuli smo odmor!“

od strane | jul 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Rijaliti zvezde otputovali su na crnogorsko primorje, a sa porodičnog odmora su se iznenada vratili.

Miljana Kulić provela je nekoliko dana u Petrovcu sa porodicom, a odmor su prekinuli jer Kulići organizuju malom Željku 5. rođendan. 

Pred povratak za Niš, Miljanina majka Marija Kulić je na društvenim mrežama podelila dirljive prizore na kojima je moguće videti je kako na moru uživaju sa unukom Željkom.

Foto: Prinskrin

Miljana Kulić sa majkom Marijom ocem Sinišom i sinom Željkom

Ono što je privuklo posebnu pažnju jeste Miljanina frizura, budući da je ponovo možemo videti sa kratkom kosom iako je mesecima unazad nosila veoma duge ekstenzije.

– Bili smo skoro dve nedelje na odmoru u Petrovcu, Miljana, Željko, Nenad, Siništa i ja . Morali smo odmor da prekinemo jer organizujem Željku 5. rođendan. Biće to žurka za decu, ali i za odrasle. Iznajmili smo kuću sa bazenom. Već smo sve pripremili, gosti su pozvani – rekla je za Informer Marija.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Ona nam je otkrila i razlog zbog čega se njena ćerka Miljana ošišala:

– Skinula je nadogradnju jer joj je ovako mnogo lepše i lakše za održavanje. Sada su velike vrućine pa kada imaš kratku kosu pre se osuši.  

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs