Milica Nikolić odgovorila Đilasu: Pored istine nisi prošao, ali zato pored miliona, koje si trpao u svoje džepove, jesi!

od strane | mar 23, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Milica Nikolić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, odgovorila je tajkunu i lideru porozapadne opozicione koalicije „Srbija protiv nasilja“ Draganu Đilasu povodom sramnih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Pored istine nisi prošao, ali zato pored miliona, koje si trpao u svoje džepove, jesi!

I veliku frustraciju stvara ti to što se kasa na Mauricijusu i drugim delovima sveta ne puni, a ova narodna, u Srbiji, ne prazni.

P.S. Pusti suzu, jeste bedna, ali možda ti tako neko poveruje – napisala je Nikolić na mreži „X“.

Pored istine nisi prošao, ali zato pored miliona, koje si trpao u svoje džepove, jesi!
I veliku frustraciju stvara ti to što se kasa na Mauricijusu i drugim delovima sveta ne puni, a ova narodna, u Srbiji, ne prazni.

P.S. Pusti suzu, jeste bedna, ali možda ti tako neko poveruje. https://t.co/wxllgmu625

— Milica Nikolić (@MilicaRNikolic) March 23, 2024

sledeća vest

Izbori 2024

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Opširnije

Izvor: Informer.rs