Medvedev nikad brutalniji, dobar dan za Ukrajinu, mogao bi biti poslednji za Evropu! Pa, šaljite F 16!

od strane | avg 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev pozvao je Evropljane da se „ne igraju avionima“, komentarišući izjavu nemačke ministarke spoljnih poslova Analene Berbok koja je odluku Holandije i Danske da prebace borbene avione F-16 u Ukrajinu nazvala „dobrim danom za Ukrajinu i Evropu“.

Medvedev je poručio da bi jedan od takvih „dobrih dana“ mogao da bude poslednji za Evropu, prenosi portal Vedomosti.

– Ovo je dobar dan za Ukrajinu i, naravno, dobar dan za Evropu – rekla je ministarka inostranih poslova sa nezavršenom srednjom školom Analena Berbok o odluci da se banderovskoj braći nemačkih nacista isporuče avioni F-16. Oh, ne igrajte se avionima u svom pesku, dečice. Jedan od sledećih sličnih ‘dobrih dana’ mogao bi za Evropu da bude poslednji – napisao je Medvedev na Telegramu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs