Marko Osmakčić traži 200.000 evra za ulazak u „Elitu“! Poznati detalji ugovora, otkrio i s kojim učesnikom se čuo

od strane | avg 30, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Marko Osmakčić progovorio je o učešću u novoj sezoni „Zadruge“ i uslovima pod kojima bi ponovo boravio u rijalitiju.

Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić ostao je upamćen po tome što je pravio opšti haos u rijalitiju, a u žiži javnosti našao se kada je pobegao iz „Zadruge“ tako što je njegova porodica plasirala vest da je njegov otac Franjo preminuo. 

On je sada progovorio o učešću u novoj sezoni „Zadruge“ i uslovima pod kojima bi ponovo boravio u rijalitiju.

Za prethodnu sezonu sam imao poziv, ali ove godine nisam pregovarao sa čelnicima – rekao je na samom početku Marko, koji je potom otkrio da li bi ušao u „Elitu“.

Foto: ATAIMAGES

Marko Osmakčić

Ušao bih za oko 200.000 evra i to unapred da uzmem honorar, a pored toga na mesečnom nivou da mi na račun leže 10.000 evra. Više nikome ne bih ćutao, to je sigurno – priznao je bivši zadrugar i otkrio da ga je budući rijaliti učesnik Danijel Dujković kontaktirao kako bi mu Osmakčić dao savet.

Kontaktirao me je fudbaler iz Švajcarske. Iskreno, nekoliko puta smo se videli u klubu, ali ne poznajem ga. Dao sam mu neke smernice, ali nisam siguran koliko ja mogu da dam korisne savete za rijaliti – poručio je Marko za Alo.

Foto: ATAIMAGES

Marko Osmakčić

Nakon izlaska iz rijalitija, Marko se posvetio muzičkoj karijeri, a sada je objasnio kakvi su mu dalji planovi.

Planiram da snimim još nekoliko pesama, to radim za svoju dušu, ali vratio sam se svom starom poslu. Trener sam u jednom teniskom klubu i to mi jako prija. Takav posao zahteva disciplinu i skroz drugačiji način života, kao i okruženje.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs