Maja Marinković stavlja silikone u guzu! Taki poručio: Ako želi, može i mozak da operiše!

od strane | jul 24, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Učesnica rijaliti programa „Zadruga“ Maja Marinković planira da stavi implantate u zadnjicu, što je sada ekskluzivno za Informer i potvrdila.

Starleta je otputovala na Crnogorsko primorje, gde će odmarati sedam dana, a po povratku će imati novu operaciju jer planira da s novom guzom uđe u „Zadrugu elita“!

Maja već duže vreme planira da stavi implantate u zadnjicu. To je htela i prošle godine, ali nije stigla zbog rijalitija, pa je rešila da se operiše ovog leta… Ona, inače, ne voli da trenira i da tako održava idealnu liniju, već joj je lakše da ode pod nož – kaže naš izvor i dodaje da je Marinkovićeva trenutno u Crnoj Gori, a kada se vrati ide na intervenciju:

Foto: printscreen instagram

Maja Marinković

Na odmoru

Maja je sa drugaricom otišla na kraći odmor. Čim se vrati, početkom avgusta, ići će na operaciju. Većinu zahvata je do sada uradila besplatno, odnosno na kompenzaciju, tako što je zauzvrat reklamirala kliniku ili doktora koji joj je nešto korigovao na licu i telu. Međutim, i kada je trebalo da iskešira i po nekoliko hiljada evra, bez problema je to činila! Za ovu operaciju je dobila veliki popust. Rekla mi je da će u gluteus da ugradi „okrugle silikonske implantate visokog profila“. Na taj način će njen uzak struk još doći do izražaja, kao i grudi, u kojima inače ima 750 kubika silikona. Ništa drugo ne želi na svom telu da menja i rekla mi je da će se nakon ove operacije zaustaviti, ali sa njom se to nikad ne zna…

Naš sagovornik otkriva da je Maja pre operacije pozvala drugaricu Tamaru Đurić, koja je zbog silikona u zadnjici pre nekoliko godina jedva preživela!

Foto: printscreen instagram

Maja Marinković

Tamara je imala komplikacije i jedva je preživela tu operaciju. Ona zna ko su najbolji stručnjaci u Srbiji za te stvari, a kod koga ne treba da se ide. Zato je Maja rešila da se operiše kod doktora kojeg joj je preporučila Tamara – završava priču naš izvor.

Sve potvrdila

Pozvali smo Maju, koja je potvrdila naša saznanja.

Tačno je da stavljam silikone u guzu! Na odmoru sam sa drugaricom, pa kada se vratim, to ću da uradim. Na meni je sve savršeno odrađeno i ne krijem šta sam sve operisala. Čim povećam i podignem guzu, više ništa neću operisati – rekla je Marinkovićeva.

Foto: ATA Images

Maja Marinković

Njen otac Radomir Taki Marinković kaže da će podržati svoju naslednicu.

Protivim se toj operaciji, ali neka radi šta hoće! Uvek sam je u svemu podržavao. Ako želi, može i mozak da operiše. Za mene je ona najlepša žena na svetu i ponosan sam na svoje dete. Smatram da joj ne treba ta operacija, ali ona će uvek po svom uraditi... – kaže Taki.
 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs