Maja čestitala Filipu na bebi: Aleksandra odmah reagovala, pa sarkastično odgovorila starleti

od strane | mar 22, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Aktuelna zadrugarka, Maja Marinković, ne krije da i dalje gaji emicije prema bivšem partneru Filipu Caru, ali je rekla i da je jako srećna što će on uskoro postati otac, te da će mu sa zadovoljstvom čestitati rođenje deteta.

Aleksandra Nikolić broji sitno do porođaja, a odnosi sa bivšim dečkom i ocem deteta, Filipom Carem, sve su bolji. Iako su na emotivnu vezu stavili tačku, njihova komunikacija je odlična.

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

 

Sada se nakon Majine izjave, oglasila i Aleksandra Nikolić. Aleks je kratko odgovorila Marinkovićki.

– To je baš lepo od nje. Evo baš se zahvaljujem unapred i želim joj ono što ona želi meni i mojoj bebi od srca – poručila je Aleks sarkastično.

sledeća vest

Izbori 2024

Izbori 2024

I drugog dana sednice nasilje i cirkus opozicije! Miki Aleksić pokušao da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura đilasovaca!

U Skupštini Srbije danas je danas nastavljena rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

Opširnije

Izvor: Informer.rs