LUDILO! Đilas tvrdi: Nisam ja sa SNS, Boško Obradović radi za Vučića!

od strane | jul 27, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Lideri opozicije žestoko su zaratili zbog predsednika Srbije zbog čega je na Tviteru šef države dobio nadimak „superćelijski Vučić“.

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i lider Dveri Boško Obradović razmenili su međusobne optužbe o tome ko „radi za Vučića„.

Upravo ova potpuna konfuzija u redovima opozicije poslužila je jednom od tviteraša da predsednika Srbije nazove „superćelijskim Vučićem“, aludirajući na superćelijske oluje koje su prethodnih dana harale Srbijom.

Baš kao što, prema optužbama lidera, Vučić „hara“ opozicijom.

SUPERĆELIJSKI VUČIĆ PONOVO HARA OPOZICIJOM! Da Vučiću jedan dan traje 72 sata, ne samo da misli narod koji vidi njegov trud i rad, gde tokom dana obavi razgovore sa desetinama stranih državnika i diplomata boreći se za KiM, pregovara sa investitorima, otvara puteve, bolnice…već opozicija ide i korak dalje pa tako Dragan Đilas i Boško Obradović tvrde da Vučić upravlja njima dvojicom kao da su marionete: Boško: Đilas je u dogovoru sa Vučićem! Đilas: Vučić je poslao dr Nestorovića da mu pomogne da preskoči cenzus! Bošku je Vučić naložio da glasa protiv Marinike! – objavljeno je na popularnom Tviter nalogu Detektor laži.

SUPERĆELIJSKI VUČIĆ PONOVO HARA OPOZICIJOM!

Da Vučiću jedan dan traje 72 sata, ne samo da misli narod koji vidi njegov trud i rad, gde tokom dana obavi razgovore sa desetinama stranih državnika i diplomata boreći se za KiM, pregovara sa investitorima, otvara puteve,… pic.twitter.com/DZoxszbiPw

— Detektor laži (@LaziDetektor) July 26, 2023

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs