Lučić surovo iskren: Jang bojs je fizički jači od nas

od strane | okt 4, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Mladi fudbaler, ipak, ističe da su igrači Zvezde tehnički nadareniji od Švajcaraca

Nije uspela Crvena zvezda da savlada na „Marakani“ Jang bojs, pošto je u 2. kolu Lige šampiona odigrala 2:2 i to je razočarali veliki broj navijača, ali i gotovo sve igrače crveno-belih.

Jedan od momaka koji žali za trijumfom u ovom meču je i mladi Vladimir Lučić, koji je pokušao da objasni uzroke poraza. Kako kaže, Jang bojs je fizički dominantnija ekipa od Zvezde, ali su crveno-beli tehnički nadareniji.

– Mislim da su oni fizički spremniji od nas, a to je, verovatno, do kvaliteta lige. Išli smo u finišu drugog poluvremena na sve ili ništa, stvarali smo šanse, mislim da smo tehnički bolji tim. Ali, potrebno nam je malo više snage. Nadam se da ćemo je imati kada budemo igrali tamo i da ćemo ih pobediti – kaže Lučić.

Žali mladi fudbaler što ekipa na kraju nije uspela do trećeg gola koji bi, evidentno, doneo trijumf.

– Nisam zadovoljan. Pobeda nam je bila jedini cilj i išli smo na tri boda. Mislim da remi nije realan rezultat, trebalo je da pobedimo. Svojom partijom sam zadovoljan, kada smo ušli Kataija i ja. Ali, bilo bi još bolje da smo pobedili – dodaje Lučić, uz nadu da će Jang bojs izgubiti od Mančester sitija, a Zvezda uspeti da osvoji neki bod u okršajima sa Lajpcigom.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs