Ljudi moji, da li je to moguće?! Stravičan čeoni sudar pri izlasku sa pumpe (VIDEO)

od strane | mar 16, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Stravična saobraćajna nezgoda desila se večeras u mestu Gornji Rainci, u opštini Kalesija, kada se „BMW“ uključivao na autoput sa benzinske pumpe, ne sluteći da mu se pod punom brzinom približava automobil koji je preticao u svojoj traci.

Sudar je bio neizbežan, a silina udarca je bila tolika da je jedno vozilo završilo na suprotnom kraju kolovoza!

Vozač BMW-a je, pukom srećom, nepovređen istrčao iz smrskanog automobila munjevitom brzinom i uputio se ka vozilu s kojim se sudario. Scena je bila dramatična, a prisutni su sa zebnjom pratili svaki trenutak. Ipak, na tome se završilo, bez daljih incidenata.

Materijalna šteta na oba automobila bila je velika, dok su delovi vozila i srča bili rasuti svuda po putu.

Snimak sa nadzorne kamere sa mesta udesa izazvao je žestoku polemiku među ljudima, koji su započeli raspravu o tome ko je zaista kriv za ovu nesreću i ko je napravio veću grešku. Ovakve situacije i inače uvek izazivaju burne reakcije.

sledeća vest

TV

Live TV

Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Rusija glasa, a svi znamo šta će biti rezultat. Ipak, ne znamo šta Zapad sprema! Nebojša Berak, magistar ekonomskih nauka bio je gost „Info dana“ i on je govorio o izborima u Rusiji. Njemu se u studiju „Informera“ priključila i Radojka Tmušić, slavistkinja i spisateljica i pukovnik u penziji Ljuban Karan. Političar Dragan Stanojević javio se preko vajber uključenja direktno iz Moskve, kako bi komentarisao izborni proces.

JOŠ TV VESTI



Opširnije

Izvor: Informer.rs