Ljubavni horoskop do 21. oktobra! Bikovima ugrožena veza, a ovom znaku će se dopasti neko koga viđa svaki dan

od strane | okt 14, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pojedini horoskopski znaci će imati priliku za nove ljubavi, dok će drugi ipak sačekati bolji period.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak, kada je ljubav u pitanju:

OVAN

Započećete nedelju nervozom i možda se posvađati s izabranom osobom. Ali kako dani budu prolazili, bićete sve spremniji na kompromis i sposobniji da konstruktivno rešavate probleme u odnosu. Na kraju ćete uživati u harmoniji. 

BIK

Naredne nedelje ćete ostvariti dosta novih kontakata. Neki od njih bi mogli da ugroze postojeću ljubavnu vezu. Ako ste sami, možda se upustite u kraći ili neki nedefinisan odnos u kome niste sigurni na čemu ste.

BLIZANCI

Pozitivan period, što znači da je naredna nedelja dobra za produbljavanje već postojećeg odnosa, ali možda nećete uspeti da ostvarite novu i značajnu ljubav. I pored toga imaćete prilike da se zabavite i uživate.

RAK

Možete sresti nekoga negde u prolazu ko će vam se dopasti. Može se čak desiti da vam se odjednom dopadne neko koga svakodnevno viđate, ali ga nikada pre niste primetili na taj način.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

Vaši pokušaji da preko strasti dođete do ljubavi biće osujećeni. Dok ne naučite lekciju da ljubav nije strast i da ne možete rešiti sve probleme tako što ćete zadiviti partnera, nećete uspeti da uspostavite harmoniju.

DEVICA

Lepi ste, privlačni i šarmantni. Drugi će vam se diviti, a to je upravo situacija u kojoj se vi ne snalazite baš najbolje. Prilika za ljubav će biti i više nego obično, pa ćete uspeti da nađete nekoga za sebe. 

VAGA

Naredni period će biti obeležen iznenadnim promenama i novostima. Ako ste u vezi, moguće je razdvajanje. Ako ste sami, nova poznanstva će dosta obećavati, iako možda nećete uspeti brzo da uđete u vezu.

ŠKORPIJA

Naredne nedelje nećete biti ništa sposobniji za harmoniju sa izabranom osobom. Bićete nervozni i skloni svađi, zbog čega ćete morati da sputavate te tendencije koje kvare odnos. 

Foto: Shuterstock

ljubav

STRELAC

Doživećete uspeh, zbog čega ćete svima odjednom delovati mnogo privlačnije. Takođe, postoji mogućnost da upoznate nekog ko je na neki način poznat i uspešan i ko će vam se dopasti. 

JARAC

U ovom periodu vam ljubavni odnosi neće biti bitni. Moguće je čak da izađete iz veze ako ste u njoj. Više će vam odgovarati da budete sami i slobodni i da se posvetite drugim oblastima života. 

VODOLIJA

Imaćete prilike da nekog od prijatelja vidite u novom, pozitivnijem svetlu. U svakom slučaju će vam biti lakše da nađete ljubav u tom krugu nego bilo gde drugde.

RIBE

Već duže vreme imate teškoća da uspostavite stabilnost u ljubavnom životu. Možda ćete konačno prestati da se trudite. Promena nije uvek loša stvar, nekada je dobra.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs