„Legendo moja“: Sloba Radanović slomljen na današnji dan, emotivnim rečima čestitao pokojnom ocu rođendan (FOTO)

od strane | mar 17, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Sloba je danas putem svog Instagram profila čestitao rođendan ocu Dušanu.

Pevač Sloba Radanović bio je mnogo vezan za svog oca Dušana koji je preminuo 31. decembra 2019. godine. 

Sloba redovno na svom Instagram profilu objavljuje slike pokojnog oca, što je uradio i sada. Naime, njegovom tati je danas rođendan, pa mu je folker tom prilikom javno čestitao. 

Foto: Instagram printscreen

 

– Srećan ti rođendan, legendo moja! Volim te – napisao je Sloba i dodao emotikon srca.

Podsetimo, Sloba je bio veoma blizak sa svojim ocem, a kako je sam rekao, ne prođe dan da ga se ne seti i ne pomoli za njegovi dušu. Radanović je jednom prikom ispričao bolnu priču o pokojom ocu.

Foto: ATAIMAGES

 

– On je bio pošten čovek i uvek se setim njegove priče… Sa 16 godina se preselio iz sela u grad i sam je došao. Imao je patike, ali nije imao pertle na njima. Prošao je pijacom, video je na nekoj tezgi, žena je prodavala pertle. Ona se zapričala, a on, klinac od 16 godina, zgrabio je pertle kada ona nije gledala i pobegao. Posle pola sata se vratio, jer nije mogao da izdrži, da je on nešto ukrao. Doneo je toj ženi pertle i rekao: „Izvinite, ja sam ukarao pertle, ali stvarno, ja ovo ne mogu“. Žena je videla o čemu se radi i poklonila mu je pertle – rekao je Sloba za „Telegraf“. 

sledeća vest

Izbori 2024

Izbori 2024

PROGLAS JE OSINJAK ANTISRBA! Miljanić: Postali su politička deponija, od Marinike do Sulejmana Ugljanina i Dinka Gluhonjića

Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka, Sulejman Ugljanin, saopštio je javnosti da se pridružuje inicijativi ProGlas, čiji su potpisnici, pored ostalih, Dinko Gruhonjić i Aida Ćorović, koji su na festivalu mržnje u Dubrovniku potpirivali versku, nacionalnu i rasnu netrpeljivost, izvrgavali poruzi Srbiju, srpski narod iz Republike Srpske i Srpsku pravoslavnu crkvu.

Opširnije

Izvor: Informer.rs