Krstajić poručio: Srbija ima najjači tim, ali nisu organizovani

od strane | sep 9, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Da smo uzeli bod protiv Srbije mirisale bi nam ruže, poručio je Krstajić.

Igrala je Srbija sjajno tokom mandata Dragana Stojkovića sve do odlaska na Mundijal u Katar. Loš rezultat na Svetskom prvenstvu poremetio je atmosferu u ekipi, a sve to vidljivo je tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Iako Srbija ima sedam bodova na četiri utakmice i druga je na tabeli, utisak je da Orlovi ne igraju na nivou kao prošle godine. Primetio je to i Mladen Krstajić, selektor Bugarske, koji ističe da je kvalitet na strani naše reprezentacije, ali da tim nije najbolje organizovan. 

– Kada smo izvukli grupu rekao sam da Srbija ima najjači tim. Ali vidimo da nije i najorganizovaniji. Crna Gora ima iskustvo, a mi imamo u timu momke koji čak ne igraju u svojim klubovima. A, jedina utakmica koju nismo dobro odigrali je bila protiv Mađarske. Protiv Srbije smo ostali bez pobede pet sekundi pre kraja. Da smo uzeli bodove koje smo po igri zaslužili, sada bi nam mirisale ruže – rekao je Mladen Krstajić. 

Ukoliko Bugarska želi da se nađe na Evropskom prvenstvu naredne sezone moraće da savlada Crnu Goru sutra kako bi sačuvali kakve-takve nade za plasman na kontinentalnu smotru. Svestan je toga i srpski stručnjak koji se nada da će njegova ekipa ostvariti pozitivan rezultat u Podgorici. 

– Prva utakmica sa Crnom Gorom je bila 50-50. Mogli smo i mi da pobedimo, a izgubili smo zbog naše greške. Očekujem ponovo tešku utakmicu. Sigurno će biti dosta tenzije sa domaćima. Poštujem Crnu Goru, ali verujem u moje igrače da će sutra ostvariti dobar rezultat – podvukao je selektor Bugarske. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs