Kosovo i Metohija je pod okupacijom! Kovač: Kurti gori i od Hitlera i Musolinija zajedno!

od strane | okt 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Nova Tema dana bio je ustanak Srba protiv nacističkog režima Aljbina Kurtija i okupacija Kosova i Metohije od strane NATO i šiptarskih trupa, a gosti koji su govorili na Informer TV bili su general Tomo Kovač i Bojan Borovčanin pomoćnik direktora KCS.

General Tomo Kovač navodi da srpski heroji sa Kosova i Metohije nisu mogli više da trpe teror i hteli su da iskažu svoj bunt, ali da nažalost nisu mogli da se nose sa šiptarskim i NATO trupama.

Srpski heroji sa Kosova i Metohije nisu mogli više da trpe teror i hteli su da iskažu svoj bunt, ali nažalost nisu mogli da se nose sa šiptarskim i NATO trupama. Mi smo ništa bez kosovskog zaveta koji nosimo već generacijama i vekovima i zato moramo da se borimo za naš nacionalni identitet i svetinje – rekao je general Kovač. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tomo Kovač

General Kovač kaže i da EULEKS i KFOR reaguju samo kada je to u interesu Šiptara i da je Brutalna okupacija je prisutna na prostoru Kosova i Metohije, a još veći teror nad Srbima tek kreće, jer Aljbin Kurti vodi režim četvrtog Rajha i da je gori od Hitlera i Musolinija.

Kada Srbi prave demonstracije na Kosovu i Metohiji, EULEKS i KFOR odmah reaguju protiv nas, a puštaju šiptare da vrše teror nad našim narodom. Brutalna okupacija je prisutna na prostoru Kosova i Metohije, a još veći teror nad Srbima tek kreće. Naša južna pokrajina je pod okupacijom NATO-a, a Aljbin Kurti vodi režim Četvrtog Rajha i gori je od Hitlera i Musolinija – tvrdio je Kovač.

Pomoćnik direktora KCS Bojan Borovčanin ističe da dešavanja u Banjskoj liče na bunu protiv dahija kada su se Srbi digli protiv Turaka, a sada su Srbi ustali protiv modernog dahije Aljbina Kurtija.

Ne smemo da odvajamo Kosovo od Metohije to je jedna celina koja čini srce Srbije. Dešavanja u Banjskoj liče na bunu protiv dahija kada su se Srbi digli protiv Turaka, a sada su Srbi ustali protiv modernog dahije Aljbina Kurtija i njegovog terora – kazao je Borovčanin.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bojan Borovčanin

Naš sagovornik dodaje i da Zapadu nije jasno šta za nas znači Kosovo i Metohija i da zato iz neznanja pljuju po našem nasleđu i našem teritorijalnom integritetu.

Strancima i Zapadu nije jasno šta za nas znači Kosovo i Metohija i zato iz neznanja pljuju po našem nasleđu i našem teritorijalnom integritetu. Ne shvataju da naša deca, kada se rode, prvo što uče su reči tata, mama i Kosovo je srce Srbije – zaključio je Borovčanin.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs