Konačno ispunio svoj san! Neca prvi put uspeo da ode na more!

od strane | avg 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Nenad Neca Lazić, bivši učesnik „Zadruge“, otišao je na svoje prvo letovanje u Crnu Goru, a utiske je podelio sa pratiocima na Instagramu.

Ne krije da je srećan i ushićen jer je ispunio svoj san da ode na more, ali i zato što će mu se uskoro pridružiti brat Peca i majka Julijana, a pohvalio se da je ovo putovanje sam sebi priuštio.

Foto: Instagram

 

– Evo i mene prvi put na moru. Veoma sam srećan. Ovo more sam sam sebi priuštio. Uskoro će mi se pridružiti i mama i Peca, pa ćemo zajedno uživati. Mnogi su me osporavali. Ponekad čujem i dalje glasove, ali iza sebe. Dok ljudi govore:“Evo ga Neca iz Zadruge”, ja sedim na peškiru i gledam talase i srećno zamišljam i smišljam šta dalje. Molim se Bogu da moji budu srećni, a talasi kao da odgovaraju potvrdno da će sve biti u redu. A sad za kraj, opalite taj lajk, jest da nisam starleta da se slikam go kao one, ili neki nabildani lik, ali sam veoma srećan – napisao je Neca, a onda se slikao u kupaćim gaćama kako pozira u plićaku uz komentar: 

Foto: Instagram

 

– Ee ee sad sam ja ona likusa iz Zadruge koja misli da ako ode i natrći se na plaži u BUDVI da je ono kao bitna riba!

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs