Koliko je samo porastao sin Marije Šerifović, boja kose mu nije ni nalik njenoj! Mali Mario je pravi šmeker, pevačica otvorila vrata doma (FOTO)

od strane | mar 27, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Jedina srpska evrovizijska pobednica pokazala je kako provodi vreme sa svojim mezimcem.

Marija Šerifović dobila je sina zahvaljujući surogat majci, kojeg je nazvala Mario.

Pevačica ne krije da uživa u majčinstvu, a fotke svog naslednika redovno deli na mreže.

Jedina srpska evrovizijska pobednica se sada ponovo oglasila, a kadrovima koje je podelila pokazuje kako u toplini svog doma uživa sa volenjim mezimcem.

Foto: printscreen instagram

 

Njih dvoje su na TV-u gledali crtaće, a primetno je koliko je najmlađi član familije Šerifović porastao.

sledeća vest

TV

Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju „nevidljivog“: Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji „Info jutro“.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs