Ključni argumenti o sudbini Kejt Midlton: Posle ovih navoda ništa neće biti isto, ima li razloga za strah?

od strane | mar 12, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Društvene mreže neumorno se bave „nestankom“ Kejt Midlton, a sada se pojavio još jedan u nizu tvitova koji govore na ovu temu.

Kejt Midlton goruća je tema svetskih medija, jer u javnosti nije viđena od operacije abdomena kojoj se podvrla krajem 2023. godine. 

Sijaset teorija se pojavilo, a svet je žestoko uzdrman nakon što je objavljena fotografija princeze i njene dece, koja se kasnije ispostavila kao lažna.

Društvene mreže gore, a sada je osvanuo tvit, koji čitaoce, ali i čitavo javno mnjenje baca u još veći rebus.

There’s a very serious cover-up of Kate Middleton’s condition going on right now. Let’s look at the evidence:

• Her ‘abdominal surgery’ was ‘planned’, yet a number of prearranged commitments had to be cancelled when she was taken to hospital.

• Prince William has only visited… pic.twitter.com/LQk22ilWLF

— Cillian (@CilComLFC) March 11, 2024

– Trenutno je u toku veoma ozbiljno prikrivanje stanja Kejt Midlton, a ovo su dokazi – navodi korisnik Iksa, pa nastavlja u istom tonu.

„Njena operacija abdomena je bila ‘planirana’, ali su brojne, unapred dogovorene, obaveze morale biti otkazane kada je odvedena u bolnicu.“

„Princ Vilijam je posetio Kejt samo jednom u skoro tri meseca.“

„Njeni rodtelji i sestra Pipa je nisu posetili nijednom.“

„Osvanuli su se navodi da princ Vilijam ima „kratku“ i „nasilnu“ narav.“

„Kruže priče o lejdi Rouz Hanberi, sa kojom princ Vilijam, navodno, ima aferu.“

„Mediji nimalo ažurno ne izveštavaju o Kejtinom stanju.“

sledeća vest

Vesti

Društvo

Doneta revolucionarna presuda u Srbiji! Ani vraćaju zamrznute embrione tri godine posle smrti supruga

Prošlo je tri godine od kako je suprug Ane Mladenović Marković (46), preminuo od posledica koronavirusa, a embrioni koje su njih dvoje zamrzli u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, su prema Zakonu o biomedicinski potpomognutoj oplodnji (BMPO) još 2022. bili spremni za spaljivanje. Međutim, Ana je odlučila da se bori za svoje potomstvo i tužila je kliniku, jer joj je muž u nasleđe ostavio njihove embrione, a po Zakonu o nasleđivanju, ustanova je u obavezi da ih vrati. Posle niza različitih presuda i žalbi, od 2021. do danas, Viši sud je doneo konačnu odluku, da embrioni pripadaju majci – Ani.

Planeta

Bože, u kakvom svetu živimo?!

Izgubili smo bitku, distopijska budućnost je stigla! AI, skeneri dlanova, prepoznavanje lica, čipovanje mozga… Šta je sledeće?!

Ljudi često kažu da ako se ništa ne učini da se to zaustavi, svet će u nekom trenutku u budućnosti postati distopijska noćna mora. Međutim, realnost je da smo već tu. Samo u poslednjih nekoliko godina, napredak u stvarima kao što su AI (veštačka inteligencija), sistemi bezgotovinskog plaćanja, i još mnogo toga, desio se tako brzo da bi se moglo reći da smo trenutno u distopiji – iako ima još mnogo toga da dođe .

Opširnije

Izvor: Informer.rs