Kejt Midlton objavila prve fotke nakon operacije! Svi se pitaju šta se krije iza ovoga (FOTO)

od strane | mar 9, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Princeza od Velsa objavila je na društvenim mrežama niz fotografija povodom Međunarodnog dana žena i mnoge zabrinula jer se radi o – starim fotografijama.

Ovo je prvi put da su fotografije princeze podeljene na službenim kanalima od 31. decembra.

Kejt, koja se oporavlja od operacije kojoj je podvrgnuta u januaru, može se videti na fotografijama s nizom inspirativnih žena.

Ali, zanimljivo je da su to sve stare fotografije snimljene pre njene operacije. Ranije je najavljeno da se princeza neće pojavljivati u javnosti do Vaskrsa, do kraja ovog meseca.

Sarah Goldson has directed the @Wimbledon Ball Boy and Girl training since the 2012 Championships. The training helps develop life skills among young people, with 280 BBGs selected from local schools. pic.twitter.com/xilbeNlMgq

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) March 8, 2024

Među fotografijama koje je Kejt sad podelila nalazi se i njen susret sa Sarom Goldson, koja trenira dečake i devojčice za Vimbldon.

Tu je i njen snimak s Bjankom Sakol, suosnivačicom banke za bebe „Sebby’s Corner,“ koju je posetila u novembru, kao i još jedna s doktorom Gabijem Ajdom, izvršnom direktorkom dečje bolnice „Evelina“ u Londonu.

Bianca Sakol is the founder and CEO of @Sebbys_Corner, a shop-style baby bank which believes no child should go without the basic essentials they need to thrive. They provide a warm, welcoming environment and gives families choice and dignity to choose the items they need. pic.twitter.com/uWQ4Pwywde

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) March 8, 2024

Postavljena je i slika Kejt i Vilijama dok razgovaraju s profesorkom Uzom Ivobijem, osnivačicom „Race Council Cymru“, koju su upoznali na putovanju u Kardif u oktobru.

„Srećan Međunarodni dan žena! Slavimo uticaj neverovatnih žena danas, i svaki dan. Ovo su samo neke od briljantnih žena koje su nas inspirisale u proteklih 12 meseci“, navedeno je u statusu koji prati fotografije.

Više detalja o zdravstvenom stanju Kejt Midlton možete pogledati OVDE.

sledeća vest

Srbija

Moćne Nišlijke

Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena…Mogu sve!

Niška opština Medijana tradicionalno povodom Osmog marta ugostila je Nišlijke koje se bave specifičnim zanimanjima. Tako su se u društvu našle Ivana, vozač autobusa, Stana, menadžer firme za obezbeđenje, Vaska i Milica, građevinari, policajka Jovana i dve Jelene, kapetan Vojske Srbije i otpravnica vozova…

Opširnije

Izvor: Informer.rs