Kada Kejt Midlton izgovori ovu reč princ Vilijam odmah zadrhti! Otkrivena tajna kraljevske porodice (VIDEO)

od strane | jul 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Nije nepoznato da je Kejt Midlton jedna od najuticajnijih ličnosti kraljevske porodice, a britanski tabloidi su naveli da je zapravo ona ta koja „nosi panmtalone “ u braku sa princom Vilijamom.

Princeza od Velsa ima eleganciju i stav, ali pored toga ima snažan i ozbiljan karakter, koji dolazi do izražaja samo kada prilika to zahteva.

Obično je možemo videti s osmehom na licu i vrlo opuštenu, ali obožavaoci i mediji uspeli su da uhvate neke njene trenutke kada menja raspoloženje.

Neki od tih videa koji pokazuju ko je glavni u njihovoj vezi postali su viralni na različitim društvenim mrežama. Malim, ali jasnim porukama, Kejt je pokazala da ima kontrolu nad svojom vezom s princom Vilijamom.

To dokazuje i video s TikToka, na kom budući prestolonaslednik „drhti“ kada čuje kako njegova voljena supruga izgovara njegovo ime „Vilijam“.

Navodno je princ veoma svestan signala koje mu supruga „očito“ šalje kada joj strpljenje dođe do granice, a najjasniji je onaj kada ga pomalo ozbiljnim tonom pozove po imenu i Vilijam joj tada uopšte ne protivureči.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs