Jelisaveta prošetala sat s dijamantima od 70.000 evra, samo reper ima skuplji! Glumica „prešišala“ čak i Brenu

od strane | sep 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Glumica Jelisaveta Orašanin ljubitelj je skupocenog nakita, ali niko ne može da veruje da je ona među onima koji u Srbiji nose najskuplji sat. Glumica je nedavno pokazala „čuku“ koja košta čak 70.000 evra i optočena je dijamantima.

Jedini koji na javnoj sceni ima skuplji sat od Jelisavete je reper Devito koji je nedavno pokazao „čuku“ koja košta kao garsonjera u Beogradu.

Foto: E-Stock

 

Jedan od najskupljih satova trenutno ima reper Devito, koji je svoj novi zlatni „roleks“ ponosno nosio i s njim pozirao na koncertu Jelene Karleuše u Beogradu na vodi. Njegova cena je trenutno oko 75.000 evra, a u pitanju je model „dajtona“ u kombinaciji žutog zlata i zelene boje, a on će tek dobiti na ceni u bliskoj budućnosti s obzirom na to da se već neko vreme više ne proizvodi i da će do kraja godine biti isporučeni poslednji komadi.

Foto: Instagram/printscreen

 

Malo skuplji brojač vremena na svojoj ruci ima i Lepa Brena, koja se takođe odlučila za „roleks“, i to model „kosmograf dajtona“ od žutog zlata s crnim keramičkim detaljima. Cena u maloprodaji mu je 33.250 evra.

Foto: nija.to

 

Nedavno se ponovio i Relja Popović. On se takođe odlučio za zlatni „roleks“ i to model „dej-dejt baget“. I njegov sat je urađen u kombinaciji s dijamantima, a posebno je došao do izražaja u kombinaciji s crnim autfitom u kom je pozirao za svoje društvene mreže, a čija je cena 43.500 evra.

Među sportistima je ubedljivo na prvom mestu Dušan Vlahović. Ovaj fudbaler je poznat kao ljubitelj lepih i kvalitetnih satova, pa je i on izabrao „roleks dej-dejt“ u kombinaciji žutog zlata i dijamanata. Tržišna vrednost ovog časovnika je 65.000 evra.

Foto: Instagram

 

„Najskromnija“ među njima je bivša teniserka Ana Ivanović, koja već godinama ne skida svoj čelični „roleks dajtonu“ od „samo“ 20.000 evra, iako je poznato da je ona svojevremeno bila zaštitno lice ovog luksuznog brenda.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs