Izboli čoveka po leđima i vratu, uhapšena trojica napadača u Martonošu

od strane | avg 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ć. P. (50), H. P. (41) i S. K. (39) iz Martonoša kod Kanjiže, uhapsila je kikindska policija, zbog sumnje da su počinili krivično delo ubistvo u pokušaju.

Oni se sumnjiče da su sinoć, na ulici u Martonošu, nakon svađe, zadali više ubodnih rana po telu tridesetogodišnjeg K.C., takođe iz tog mesta, i naneli mu teške telesne povrede.

Pokušaj ubistva dogodio se ispred seoske prodavnice, oko 19 časova. Trojica napadača zadala su K.C. povrede opasne po život i više ubodnih rana po leđima i vratu. Teško povređen, čovek je zbrinut i operisan u subotičkoj Opštoj bolnici, saznaje Informer.

Foto: V.N.

 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Sport

Fudbal

UEFA nema milosti! Stop za Hrvate i Grke!

Evropska fudbalska unije (UEFA) saoštila je na zvaničnom sajtu da će se utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojima će igrati atinski AEK i zagrebački Dinamo igrati bez prisustva gostujućih navijača.

Opširnije

Izvor: Informer.rs