Ispoštovao tradiciju! Evo u kakvoj opremi će Novak igrati na Ju-Es openu (FOTO)

od strane | avg 4, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Novak Đoković prošle godine nije igrao na Ju-Es openu zbog kovid protokola, sada svi željno iščekujemo njegov povratak, a već se zna u kakvoj opremi će igrati.

Novak Đoković će učestovati na Mastersu u Sinsinatiju koji je na programu od 14. avgusta, a zatim sledi Ju-Es open koji startuje 28. avgusta.

Prošle godine američka publika nije imala priliku da gleda našeg asa, tako da sada sledi njegov veliki povratak.

Novak će u Njujorku na Otvorenom prvenstvu Amerike juriti svoj 24. grend slem trofej, tako da ga očekuje veoma interesanta avantura.

Danas je na  društvenim mrežama otkriveno u kakvoj će opremi Novak Đoković igrati na turnirima u Americi.

Plava boja dominira u više nijansi. Reč je o plavoj majici sa detaljima u nebesko-plavoj boji, a sličan je slučaj i sa patikama.

Reč je o sada već tradicionalnoj boji za Đokovića kada je u pitanju američka turneja.

Novak Đoković je poslednji put učestvovao na Ju-Es openu 2021. godine kada je poražen u finalu Danila Medvedeva, a tri puta je bio šampion ovog takmičenja (2011, 2015, 2018).

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs