Isplivali skandalozni detalji nakon maskara u Gradačcu: Sudija odbila zahtev za zabranu prilaska, deo odluke kopirala iz drugog predmeta!

od strane | avg 12, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Sudija koja nije zabranila Nerminu Sulejmanoviću da priđe Nizami Hećimović, deo odluke u ovom predmetu prepisala je iz drugog predmeta. Četiri dana kasnije, Sulejmanović je napravio horor u Gradačcu.

Nizama Hećimović je početkom jula ove godine zatražila od nadležnih institucija da je zaštite od njenog nevenčanog supruga i nasilnika Nermina Sulejmanovića.

Nizama je letos uspela da pobegne iz njihove zajedničke kuće sa devetomesečnom bebom, a početkom avgusta je sa modricama po licu i telu zatražila pomoć policije Tuzlanskog kantona. Plašila se da svedoči i tražila je samo pomoć, prenose Novosti.

Policija je 7. avgusta zatražila od Opštinskog suda u Gradačcu da zabrani Nerminu Sulejmanoviću da priđe njegovoj supruzi Nizami.

Zahtev MUP-a TK za izricanje predložene zaštitne mere zabrane uznemiravanja i uhođenja lica izloženog nasilju i zaštitne mere približavanja žrtvi nasilja se odbija, a postupak se obustavlja – presudila je opštinski sudija iz Gradačca Lejla Numanović.

Prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, sudija je sa ovim slučajem pomešala i druge slučajeve nasilja u porodici.

U delu rešenja, kao izvršilac nasilja odjednom se pojavljuje ime čoveka po imenu Muharem Ćelosmanović umesto imena Nermina Sulejmanovića, a pojavljivanje njenog imena u obrazloženju takođe dokazuje da je zaista reč o slučaju Nizame Hećimović.

Četiri dana kasnije, Nermin Sulejmanović upada u kuću Nizamine tetke, gde se ona skrivala. Ispalio je četiri hica u teču ubijene žene i pogodio ga u nogu.

Oteo je Nizamu i odveo je u vikendicu kod Gradačca, ​​a onda je uključio kameru i počeo da emituje torturu i ubistvo.

Zatim je ubio dvojicu muškaraca, a potom izvršio samoubistvo.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs