Isplivale Severinine fotke iz 1991., pevačica bi ih najradije zapalila! Instagrameri ne veruju svojim očima!

od strane | avg 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica Severina Vučković važi za jednu od najlepših žena sa regionalne javne scene, ali fotografije koje su se pojavile na internetu navele su sve da se zapitaju koliko je njena lepota zapravo prirodna.

Naime, mnoge poznate ličnosti izvršile su niz estetskih operacija, a Severina je u jednom intervjuu za hrvatske medije govorila o onome što je ona uradila na sebi.

Foto: ATAIMAGES

 

– Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav, ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo taj nos sredio i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest – istakla je ona za hrvatske medije.

Sada je isplivala njena fotografija iz 1991. godine, na kojoj je pevačica totalno neprepoznatljiva.

„Kakav razvojni put. Ovde deluje kao seoska ujna na svadbi pod šatorom“, „Šta joj je sa ustima ovde, Gospode dragi?“, „Zezate ljudi?“  – samo su neki od komentara koji su se nizali ispod ove fotografije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs