Isplivala prepiska Stanijinog dečka i njegove žene! Aneli htela da razgovara sa starletom, evo kako je reagovao kad je saznao!

od strane | sep 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Učesnica „Elite“ Aneli Ahmić, koja je ušla u rijaliti, iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Sada je na njenom profilu procurila prepiska, gde se vidi kako se Aneli dopisuje sa bivšim suprugom Asminom Durdžićem.

Foto: ATA Images

 

Otišao si u Ameriku da plaćaš jednoj dr*** ručkove i večere, a nisi mogao da pustiš pare – napisala je Aneli Asminu, a on joj je odgovorio:

Ovaj. To već traje malo duže. Ti ne brini za mene, ni za nju, nego za sebe. Ne znam šta pričaš – poručio je Asmin bivšoj.

Nakon toga, Asmin je otpužio Aneli da je slala Staniji poruke preko Tiktoka.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Hoćeš da te Stanija nazove sa mog broja? – poručio je Asmin.

Mene Stanija da zove? Zašto? – napisala je Aneli.

Poslala si joj na Tiktoku navodno da ti se javi – poručio je Asmin.

Podsetimo, Stanija Dobrojević se potom oglasila.

Foto: ATA Images

 

Mogu samo da kažem da moj dečko nikada nije bio oženjen i da je ovo neka velika prevara i laž – istakla je Stanija sinoć, ali nije navela da li su laž informacije o njenom partneru i Aneli.

Aneli je, inače, u „Zadruzi 7 – Eliti“ rekla sledeće:

Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni „m“ od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna… Rekao mi je samo da se zaljubio i da ide u Ameriku kod nje. Stavio je slovo „S“ na stori i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, pakao mi je bio. On je otišao… Eto, šta sam sve prošla. Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, beži u Majami. Dug je period od 10 meseci, ostaću do kraja. On je prevarant! Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Šta ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spojio.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs