Inter sve dogovorio sa Bavarcima! Pavar stiže na Meacu!

od strane | avg 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Fudbalski klub Inter postigao je dogovor sa Bajernom iz Minhena o dovođenju igrača Bendžamina Pavara, preneli su danas italijanski mediji.

Kako su preneli Gazeta delo Sport i Skaj, Inter će platiti 30 miliona evra za 27-godišnjeg francuskog odbrambenog igrača, a transfer bi mogao da dostigne i 32 miliona, u zavisnosti od rezultata italijanskog kluba.

Generalni menadžer Intera Đuzepe Marota rekao je ranije danas za Radio Serija A:

– Danas neće biti saopštenja, ali sve je u redu.

Gazeta je prenela da Bajern želi da pronađe zamenu pre nego što pusti Pavara da ode.

Pavarov ugovor sa Bajernom ističe na leto 2024. godine.

Fudbaler je pre nekoliko nedelja izrazio želju da zaigra u nekoj drugoj ligi, posle sedam godina u Nemačkoj, gde je igrao za Štutgart od 2016. do 2019. godine i za Bajern, sa kojim je osvojio četiri šampionske titule i Ligu šampiona.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs