I heroji imaju heroje

od strane | okt 10, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Srpski fudbaler se fotografisao sa Zidanom.

Važi Dušan Vlahović za jednog od najboljih fudbalera današnjice, ali budući da se radi o momku koji ima tek 23 godine, jasno je da se još uvek radi o dečaku. Zbog toga ne čudi snimak koji je Juventus objavio na svojim društvenim mrežama. 

Naime, srpski fudbaler je na stadionu naleteo na Zinedina Zidana i zatražio fotografiju od slavnog francuskog fudbalera. Sve to podelio je Juventus uz simpatičan komentar. 

– Čak i heroji imaju svoje heroje – glasi u opisu Juventusa. 

Zinedin Zidan važi za jednog od najboljih fudbalera svih vremena, član je generacije uz koju je Dušan Vlahović odrastao i zavoleo fudbal. Posebna veza je ljubav prema Juventusu, a srpski as nikada nije krio da je oduvek želeo da igra za „staru damu“. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs