I doručak i predjelo! Ražnjići od makarona, sira i kobasice će vas načisto oduševiti (VIDEO)

od strane | sep 15, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Malo makarona, sir, kobasice, kečap i još par namirnica, biće dovoljni za ovo sjajno jelo.

Ukoliko volite da eksperimentišete sa izgledom vašeg „tanjira“, ali u isto vreme i da imate ukusan zalogaj, onda su ovi ražnjići od makarona pravi izbor za vas.

Potrebno je da makarone prethodno skuvate, a potom ih i poređate na štapiće. U tepsiju stavite pek papir i poređajte štapiće na njega. Zatim ih premažite kečapom, pospite sirom, seckanim krastavčićima i dodajte kolutiće kobasice ili viršle. 

Začinite origanom i drugim začinima po želji, pa zapecite. 

Ovi ražnjići će biti odličan izbor za doručak, ali i kao predjelo ili usputna grickalica. 

Kako priprema izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs