Hrvat zgrozio svet: Navijači AEK-a su najveći ljudski šljam, ko hoće da kolje dobije…

od strane | avg 9, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Bruka i sramota! Davorin Karačić, hrvatski advokat i političar, objavio je sramnu poruku nakon što su hrvatski huligani ubili navijača AEK-a u Atini.

Navijač AEK-a Mihalis Kacuris (29) ubijen je u Atini u ponedeljak uveče tokom brutalne tuče pristalica grčkog tima i Dinama iz Zagreba! Hrvati su napali navijače AEK-a koristeći palice, noževe, sekire, lance, Molotovljeve koktele, dok su ono imali zaštitu, gume za zube i štitnika za ruke i noge.

Nesrećni Kacuris je izboden nožem, a očevici kažu da su ga Hrvati još šutirali i tukli palicama dok je nepomično ležao na zemlji u lokvi krvi. Posle stravičnih scena iz Atine koje obilazile svet, Karačić, inače, poslanik u tamošnjem sazivu sa liste „Neovisni za Hrvatsku“, komentarom je frapirao planetu.  Tvrdi da ga ne bi čudilo da je mladić koji je ubijen pokušao da ubode nekog navijača tima iz Zagreba, a onda da je dobio odgovor. Davorin Karačić, inače se „proslavio“ braneći na sudu i zagrebačke huligane. 

Foto: Tanjug/AP

 

„Ja se braće ne odričem. Ako gledamo s druge strane, navijači AEK-a su najveći ljudski šljam, narkomansko-levičarsko-anarhistička otpad, koja je decenijama noževima ubadala druge ljude, bacala molotovljeve koktele po drugima, gazila ljudima po glavama. Žaliti za takvima je kao žaliti za Isilovskim glavosecima koji su svojevremennaleteli na sirijske Tigrove ili Vagner u Siriji. Jedno je sigurno, događaj se sigurno nije dogodio onako kako danas mediji prenose, jer mediji uvek pogrešno prenose. Inače, svi Dinamovi navijači koji su povređeni, povređeni su od površinskih uboda noževima. Uopšte me ne bi čudilo da je anarhista mlatarao nožem u želji da zakolje nekog našega, pa nakon što je savladan, dobio školovanje nožem u ekstremitet, samo što je anatomija za***ana, pa pošlo po zlu. To se znalo događati, da onaj ko bi da kolje, nakon što izgubi nož, dobije vaspitni zarez po ekstremitetima. Ko je imalo u navijačkom svetu, taj zna da BBB idu svuda, mogli oni da uđu na stadion ili ne. To su anarhisti znali, pa su to veče čekali bojse, naoružani noževima. Postoje čak i snimci anarhista kako kruže oko stadiona“, naveo je Karačić.

Inače, kako su mediji preneli Grci imali uvid u kretanje navijačkih grupa ka Atini, te da se njihovo ponašanje moglo lako pratiti. Na vreme su dobili podatke o kretanju navijačkih grupa koje bi mogle da prave nerede, ali nisu preduzeli odgovarajuće mere. Zbog toga su ekspresno usledile smene u policiji.

Sedam visokih policijskih čelnika smenjeno je po hitnom postupku, potvrdio je ministar odbrane Janis Oikonomu. Smenjeni su šefovi svih odeljenja za saobraćaj na trasi autoputa od Janjine preko Ahaje i Korinta prema Atini, kao i šef Uprave za suzbijanje nasilja na sportskim objektima.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs