Hot, hot, hot! Neviđena scena nasred stadiona! Skinula ultrakratki šorcić, a onda… Šok! (VIDEO+FOTO)

od strane | avg 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Manekenka koja je skinula kratki šorts i pokazala celom stadionu zadnjicu u tangama ovih dana je hit na Instagramu.

Influenserka Danijela Mota tvrdi da je to uradila samo zato što joj je ponuđeno 30.000 dolara. Ozbiljna suma, nema šta.

Nakon što je čula koliko su spremni da ponude ova 21-godišnjakinja se skinula posle pobede Avaija nad Tombenseom 4:2 na stadionu u Brazilu.

Brazilka, koja ima više od 165 hiljada pratilaca na Instagramu, snimljena je u trenutku kada joj je sevnula guza u tangama.

Odmah je podelila fotografije na svom Instagram profilu, za kratko vreme skupila je veliki broj lajkova i naravno sebi podigla popularnost.

– Nikada nisam zamišljala da bi fudbalski stadion može biti mjesto za ovakve senzacionalne fotografije – napisala je Danijela i dodala:

– Dnevno primam mnogo zahteva i ponuda od navijača. Neki od njih su vrlo neobični poput prodaje korišćenih gaćica ili mirisanja stopala, ali ovaj put je bilo drugačije. Prvo zbog lokacije za fotografisanje i snimanje, a zatim i zbog cene koju mi je ponudio. Bilo je to nešto potpuno neočekivano, ali i smešno u isto vreme. Bilo je to jedinstveno i zabavno iskustvo.

Inače, Danijelin profil je pun pikantnih i sočnih snimaka, pa i ne čudi zašto joj stižu brojne nemoralne ponude od njenih fanova.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs