(HOROR VIDEO) Klanica kod Kupjanska, mrtve više niko ne kupi! Rusi nemilosrdno melju sve na putu do grada!

od strane | avg 13, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Izviđački dron zabeležio je užasavajuću scenu nakon žestokog okršaja u Novoselovskom.

Na snimku se vidi selo na istoku Ukrajine koje je tokom borbi srušeno do temalja i tela vojnika koja leže na sve strane.

Ministarstvo odbrane Rusije ranije je saopštilo da je ruska vojska osvojila naselje Novoselovsko koje se nalazi na pravcu Kupjanska.

– Nakon povlačenja Oružanih snaga Ukrajine tela vojnika ostaju na ulicama. Kijev ni ne pokušava da ih pokupi – rekao je za RIA Novosti jedan od ruskih boraca.

Moskva je ranije saopštila da su pripadnici ruskih oružanih snaga preuzeli kontrolu nad četiri uporišta i pet osmatračnica protivnika u pravcu Kupjanska i da se nalaze na svega nekoliko kilometara od strateški važnog grada na istoku Ukrajine.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs