Horor u Nišu! Kolima udario dečaka (6) na biciklu, pa pobegao!

od strane | sep 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Šestogodišnji dečak povreden je sinoć u saobraćajnoj nesreći u Bregalničkoj ulici u niškom naselju Beograd mala.

Kako saznajemo, do nezgode je došlo oko 18.40 sati kada je mališana, koji je upravljao biciklicom, udarilo putnicko vozilo.

– U udesu je učestvovalo i putničko vozilo marke „hjundai“ vranjanskih registarskih tablica. Nakon nezgode vozač je napustio lice mesta ali je intenzivnim radom policijskih službenika Policijske uprave u Nišu vrlo brzo identifikovan i protiv njega će biti podneta adekvatna krivična prijava – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slućajem.

Dete je u svesnom stanju privatnim vozilom prevezeno u Univerzitetski klinicki centar na dijagnostiku i zbrinjavanje.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs