Horor kod Novog Sada! Pešak pokušao da pretrči autoput, naleteo automobil i na mestu ga ubio

od strane | sep 7, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Jutros oko 3 časa došlo je do teške saobraćajne nesreće, na autoputu Novi Sad-Beograd, u smeru ka Beogradu, u kojoj je poginuo za sada nepoznati muškarac.

Kako saznajemo, na muškarca koji je pokušao da pređe autoput, u blizini Kovilja, naletelo je vozilo i on je stradao na licu mesta.

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihova ekipa zaprimila je poziv od strane policije, a dolaskom na lice mesta mogli su samo da konstatuju smrt nepoznatog muškog lica.

Kako su nam rekli očevici, telo je bilo neprepoznatljivo i ležalo je na putu. Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a po nalogu tužioca telo nastradalog je transportovano na sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija i identifikacija. 

Podsetimo, na samo dva kilometara od ovog mesta, pre nekoliko dana poginuli vozač i putnik na motociklu, kada je motociklistu nakon pada pregazio kamion.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs