Hitno oglašavanje zagrebačke policije o slučaju nestale Marijane Seifert!

od strane | avg 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Na šokantne tvrdnje Maje Kovačević, sestre Marijane Seifert, zvaničnim saopštenjem reagovala je zagrebačka policija.

Sestra nestale Marijane Seifert, Maja Kovačević, iznela je u emisiji „Narod pita“ šokantne tvrdnje da je nekadašnja učesnica „Velikog brata“ ubijena. Nakon njenog izlaganja, podigla se velika bura u javnosti, a sada je zvaničnim saopštenjem reagovala i zagrebačka policija:

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke od trenutka primljene prijave nestanka osobe poduzeli su sve mere i radnje prilikom traganja, koje se poduzimaju i dalje. Po prijavi nestanka stavili smo u funkciju sve alate koje koristi policija u traganju za nestalim osobama, između ostalih radnji i mera sprovedena je pretraga terena koji su policijski službenici na temelju prikupljenih saznanja locirali kao moguću početnu lokaciju traganja, kao i korita reke Save, te su ujedno pregledane nadzorne kamere na lokacijama za koje su prikupljena saznanja da se osoba njima kretala.

Foto: Printscreen/You Tube

Marijana Seifert

Još jednom naglašavamo da policijski službenici od same prijave nestanka kontinuirano provode i provodit će ciljane aktivnosti provjerom dostupnih prikupljenih informacija radi otkrivanja novih informacija koje se koriste u svrhu traganja i u konačnici pronalaska osobe – stoji u saopštenju.

Marijana je nestala u noći 26. aprila 2022. godine, kada je otišla iz doma na Savici u Zagrebu, gde je živela sa porodicom, a nestanak je policiji prijavio njen suprug Karlo Seifert.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs