Hit! Matić tera oca da ga moli za autogram! (VIDEO)

od strane | jul 29, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Fudbaler Rome, Nemanja Matić, objavio je snimak na kojem je sa ocem koji drži njegove dresove i čeka da mu ih potpiše, ali je srpski as imao uslov.

Fudbaler Rome i nekadašnji srpski reprezentativac Nemanja Matić izabran je u idealnu postavu Lige Evropa u sezoni za nama, očekuju ga veliki izazovi i u novoj, a on nakon priprema u Portugaliji ne skida osmeh sa lica.

Nekadašnji reprezentativac Srbije objavio je snimak na kojem je sa ocem, a video je nasmejao mnoge njegove pratioce.

„Kada tvom tati treba tvoj autogram i ne želi da kaže MOLIM 🙂 Samo: Hej, dođi i potpiši ovu majicu“ – poručio je mlađi Matić uz emodži koji se smeje.
 

Baza „vučice“ je pred novu sezonu bila portugalska regija Algarve, u kojoj su igrali test utakmice, a poslednju proveru italijanski tim imao je protiv Brage. Meč je završen nerešeno 1:1, a Murinjo je bio zadovoljan onim što je video.

Inače, fudbaler Nemanja Matić ima 34 godine i ostalo mu je još nekoliko godina aktivnog igranja, ali on radi na tome da karijeru ponovo gradi u Engleskoj. On je nedavno otkrio da se uveliko školuje za licencu i poručuje da će jednog dana voditi klub iz najatraktivnije lige na svetu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs