Hit fotka! Tramp navija za Zvezdu!

od strane | avg 11, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Donald Tramp, bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država, dobio je na poklon košarkaški dres Crvene zvezde u Njujorku prilikom posete Nebojše Žugića i Miloša Jovanovića, direktora televizije „Arena sport“ i predsednika „Arena čanels grupe“.

Donald Tramp je u Njujorku dobio dres sa brojem jedan i svojim prezimenom košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Nebojša Žugić i Miloš Jovanović, predtsavnici „Arena sporta“ bili su u poseti Trampu, ali razlog njihove posete nije poznat.

Foto: printscreen milosjo

 

Nije to bio jedini poklon za jednog od najbogatijih ljudi na svetu. Uz crveno-beli dres Tramp je dobio i knjigu o srpskim manastirima.

Nisu Jovanović i Žugić otkrili ralog posete, a bili su tajanstveni kada su istakli da „velike stvari očekuju srpski sport“.
 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs