Hari i Megan napuštaju imanje u Kaliforniji? Evo gde se poznati par seli

od strane | jul 25, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl možda će napustiti Montesito, u Kaliforniji, gde imaju veliko imanje.

Prema pisanju “Njujork posta“, bračni par će se najverovatnije preselili u Malibu. List dodaje da su Hari i Megan tajno razgledali kuće u gradu na plaži kako bi mogli da budu bliže Los Anđelesu.

 –  Ne zna se da li će prodati Montesito ili će samo kupiti još jedno imanje u Malibuu –  rekao je neimenovani izvor. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa od 2020. godine žive u vili sa devet spavaćih soba, vrednom 14 miliona dolara.

Foto: EPAIMAGES

Hari i Megan

Predstavnici bračnog para odbili su da komentarišu medijske navode, ali izvori bliski paru rekli su za “Njujork post“ da ostaju u svom sadašnjem domu. Frenk Mekginiti, koji živu blizu Harija i Megan, ispričao je za portal “Page Six“ da je ubrzo pošto se bar doselio u taj kraj pokušao da im odnese CD na kom su bili filmovi koje je on snimio o istoriji tog područja.

 – Ja sam otišao do njihove kapije sa filmovima na CD-u, ali nisu bili zainteresovani –  rekao je on i dodao da ga je obezbeđenje para odbilo. Dodao je da je samo želeo da bude dobar komšija, ali da je njihovo obezbeđenje bilo neprijatno i nije želelo da uzme CD.

 – Ovde ih ne viđamo često. Iznenađujuće je što su došli ovde. Ovo je mesto gde slonovi dolaze da umru – rekao je 88-godišnji veteran američke mornarice.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs