Grudi u prvom planu! Biljana Obradović u zavodljivom belom kompletu istakla bujno poprsje (FOTO)

od strane | okt 16, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Sinoć, u srcu Novog Sada, Serbia Fashion Week je doživeo svoj spektakularni trenutak kada je talentovana dizajnerka Suzana Perić predstavila svoju najnoviju kolekciju pod nazivom „Glam Galaxy.“

Ova glamurozna revija je privukla brojne obožavaoce mode i poznate ličnosti, a glavno zaštitno lice i voditeljka programa bila je šarmantna Biljana Obradović.

Kolekcija „Glam Galaxy“ je predstavljala spoj glamura i svemira, stvarajući modnu bajku koja je očarala sve prisutne. Suzana Perić, koja je poznata po svom kreativnom izričaju i jedinstvenom stilu, uspela je da prenese svu raskoš i luksuz svemira kroz svoje kreacije. Kroz svetlosne i metalik elemente, svemirske motive, i maštovite detalje, svaka haljina je bila pravo umetničko delo.

Biljana Obradović je sjajno obavila ulogu voditeljke programa, dajući reviji dodatnu notu šarma i elegancije. Njen harizmatičan nastup doprineo je atmosferi glamura koja je vladala tokom cele revije.

Biljana Obradović se nedavno se fotografisala u izuzetnom belom kompletu, iz kolekcije Suzane Perić, s prefinjenim zlatnim detaljima, koji joj je savršeno pristajao. Ovaj modni komplet istakao je njen izazovni dekolte i bujno poprsje.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs