„Gore“ mreže zbog Novakove Jelene! Raspametila fanove (FOTO)

od strane | avg 24, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Jelena Đoković (37), supruga najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića, raspametila je fanove na društvenim mrežama.

Pleneta je brujala o Jeleni nedavno tokom Vimbldona, a novim fotografijama na kojima na sebi ima poslovnu odevnu kombinaciju opet je oduševila sve fanove, komentarišu da izgledala ovoliko lepo, a seksi.

Đokovićeva žena na sebi je imala svetlo plavu košulju, bež pensil-suknju koja joj je savršeno stajala, dok je na nogama ponela potpetice čija je cena 950 evra. 

„Koliko je ova žena seksi, tako lepa i nežna“, „Moć. To vidim na ovim slikama“, „Žena je zmaj“, „Zaista bi valjalo da je češće viđamo ovako doteranu“, „Predivna i posebna“, „Bravo“, samo su neki od komentara.

Još jednom je pokazala nepogrešiv modni ukus, te da damama nisu potrebne skupocene toalete, nego samo prirodna lepota i samopouzdanje da bi oborile s nogu.  Kada se pojavila na pretpremijeri filma „Mudrost traume“, svi su ostali bez teksta.

 Danas smo imali projekciju filma „Mudrost traume“ za predstavnike medija. Kroz par nedelja počinje projekcija filma u celom regionu, a bliži se i sam dolazak Dr Gabor Matea, pa nam je bila želja da zajednički napravimo dobar plan kako da što bolje informišemo širu javnost o ovome – istakla je Noletova supruga.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs