(FOTO/VIDEO) Tragedija na Bliskom istoku: U napadu Palestinaca na Zapadnoj obali ubijeni Izraelci otac i sin!

od strane | avg 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Dvojica Izraelaca, navodno otac i sin, ubijeni su u današnjem napadu Palestinaca na perionicu automobila u nestabilnom delu Zapadne obale.

Izraelska vojska je saopštila da traga za osumnjičenima i potvrdila da postavlja barikade na putevima u blizini grada Havara, na severu Zapadne obale, gde se više puta događala pucnjava i divljanje jevrejskih doseljenika sa Zapadne obale, koji su palili palestinsku imovinu, prenosi „Asošijeted Pres“.

Our hearts are shattered 💔

Silas and his son Aviad Nigerker Z”L are the victims of today’s horrific terror attack in Hawara.

May their memories be forever a blessing 🕯️. pic.twitter.com/Uvxd05t5DA

— Chaim • חיים (@ChaimSmierc) August 19, 2023

Više od 110 ljudi ubijeno od početka godine

Napad je usledio pošto su zvanični palestinski mediji objavili da je 19-godišnji Palestinac umro od zadobijenih rana posle izraelskog vojnog napada, koji je izveden prošle srede na Zapadnoj obali.

Skoro 180 Palestinaca je ubijeno od početka ove godine i oko 29 Izraelaca u istom periodu, podseća „AP“.

Zaposleni u izraelskoj Hitnoj pomoći rekli su da su po dolasku na mesto napada zatekli beživotna tela dvojice Izraelaca starosti 60 i 29 godina, sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs