(FOTO/VIDEO) Karline i Duškove ćerke imale rođandansku žurku iz snova! Atina i Nika zasenile sve pojavom, nikada lepše nisu bile!

od strane | sep 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića juče su proslavile rođendan.

Rođendanska proslava Atine i Nike Tošić organizovana je na vrhu jednog beogradskog hotela, a devojčice su imale najbolju žurku do sada.

Atina i Nika za ovu priliku odabrale su bele haljinice, obe su ispravile kosu i imale su minimum šminke. Pozirale su sa gostima, đuskale i uživale u svom danu.

Foto: printscreen

 

Rođendanske torte bile su spektakularne, sa šarenim detaljima i imenima devojčica, a gošće su dobile i personalizovane sokove, sa imenima devojčica.

Rođendanska proslava Atine i Nike Tošić bila je kao iz snova, a delić atmosfere na „TikToku“ podelila je i Nika.

Ono što je za njihove roditelje najemotivnije je verovatno činjenica da su Atina i Nika sada već velike tinejdžerke i da njihovi rođendani više ne izgledaju kao ranije – nema crtanih junaka i ogromnih torti sa „Elza“ motivima, već drugarice iz škole i prava žurka za velike devojke. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs