(FOTO) Šta se događa sa pop ikonom?! Svet bruji o Madoninom licu: Skrivala se sa kapuljačom, al su ipak svi primetili

od strane | okt 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Kraljicu popa Madonu (65) fotografi su ulovili u vožnji biciklom u Njujorku.

Pevačica je bila ležerno obučena, s kapuljačom na glavi koja je nije uspela sakriti od znatiželjnih pogleda.

Madona je nosila crnu, široku duksericu i kapuljaču na glavi, a svoje sportsko izdanje upotpunila je crnim helankama preko kojih je imala trenerku.

Provozala se biciklom po ulicama grada Njujorka, a fotografi su uspeli da snime njeno lice. Iako na Instagramu često deli fotografije s filterom, pevačica se može pohvaliti savršenim tenom uz minimalno šminke na licu. Čini se kao da pevačica uopšte ne stari. 

Foto: EPAIMAGES

 

Muzička ikona se u Njujorku priprema za turneju ‘Celebration’ koja kreće 14. oktobra u Londonu. Nakon toga nastupiće u Kopenhagenu, Barseloni, Parizu, Milanu… Turneju je prvi put najavila u januaru, a zbog nedavno ozbiljnih zdravstvenih problema, završila je bolnici te je morala nakratko otkazati.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Hronika

Akcija policije

„Lezi dole, ruke na leđa“! Ovako je pohapšena kriminalna grupa odgovorna za šverc 782 kg marihuane (FOTO/VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, nakon višemesečne istrage, u saradnji sa BIA i Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, uz koordinaciju Evropola i Evrodžasta, na području Beograda, Vranja, Šapca i Paraćina, uhapsili su šest osoba osumnjičenih da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe krijumčarile 782 kilograma marihuane zaplenjene 2020. godine na GP Vatin, prilikom pregleda kamiona sa prikolicom.

JOŠ Hronika VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs