(FOTO) Milan Milošević se vraća na Pink? Voditeljev povratak u ružičasto jato sve izvesniji

od strane | sep 13, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Na društvenim mrežama uveliko se spekuliše da se Milan Milošević, nakon raskola sa Hajpom, vraća na televiziju Pink, a njegove poslednje objave to i potvrđuju.

U medijima je poput bombe odjeknula vest da je Milan Milošević napustio Hajp televiziju na kojoj je radio kao voditelj svega pet meseci.

Povodom ovoga oglasio se i Milan koji je kratko saopštio novu odluku, nakon čega je buknuo medijski rat između njega i Saše Mirkovića, a novih informacija nije bilo, sve do sada.

Milan je, naime, sinoć uživao u društvu svojih prijatelja, a na sebi je imao majicu na kojoj je pisalo „Gori portal „Pink.rs“, što je mnoge navelo da pomisle da se voditelj vraća na ružičastu televiziju.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Vesti

Politika

Nebojša Bakarec: Nasilje opozicije u Skupštini Beograda

Posle haosa i nasilja koji je deo opozicije prošle nedelje izazvao u Skupštini Srbije, deo opozicije (SSP, NDBG-Zeleno levi front, Zajedno, NSP i DS) u Skupštini grada Beograda je danas, 13.9.2023. je odlučio da ponovo izazove haos. Pripadnici tog dela opozicije, su tokom obraćanja gradonačelnika Šapića, ustali, počeli da urlaju „ostavka, izbori“, izvadili transparente „ostavka-izbori“, i pustili buku sa zvučnika i uređaja koje su uneli u salu. Vređali su gradonačelnika Šapića, i nas odbornike većine.

Srbija

Srbija

U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Prvo Romsko veče tamburaša i trubača održano je, sinoć, u Subotici na glavnom gradskom trgu, u organizaciji Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine i Grada Subotice, a pod pokroviteljstvom Republike Srbije, Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

Opširnije

Izvor: Informer.rs