(FOTO) Bivša zadrugarka kao Spajdermen! Odlučila da iznenadi dete, ovo je bolje i od Deda Mraza

od strane | avg 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora je pronašla savršen način da obraduje sina svoje supruge Anite.

Jovani je izgleda proradio majčinski instikt. Ona se očigledno savršeno slaže sa Aleksejem.

Jovana Tomić Matora je odlučila da iznenadi dete, te je kupila par poklona i kostim Spajdermena, koji je i omiljeni junak mališe. Kada se pojavila u njihovom domu, dete se odušpevilo.

– Ja sam strašni Spajdermen i nosim mnogo poklona za tebe – viknula je Tomićeva izmenjenim glasom i na taj način iznenadila Alekseja koji nije mogao da sakrije radost zbog ovog prizora, a ubrzo je i on sam stavio masku ovog junaka i igrao se sa Matorom poklonom koji je dobio.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs