Festival golova! „Svrake“ silovite protiv Aston Vile

od strane | avg 12, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Prvo kolo Premijer lige obeležilo je mnoštvo pogodaka! Nakon Brajtonova četiri gola, Njukasl je upravo završio utakmicu koju je pobedio protiv tima Aston Vile sa neverovatnih 5:1.

Ako se po jutru dan poznaje, to jest, po prvom kolu šampionata Engleske – očekuje nas goleada ove godine na ostrvu.

Foto: AP/Photo

Sandro Tonali je postigao prvi gol na meču

Mančester siti je „otvorio“ sezonu pobedom nad nemoćnim Barnlijem od 3:0, a danas je već viđeno dosta golova na utakmici Brajtona i Lutona – 4:1. Međutim, Njukasl je bio raspoloženiji i od „galebova“.

„Svrake“ su savladale Aston Vilu sa 5:1, a golove su postizali Sandro Tonali, Kalum Vilson, Harvi Barns, dok je  Aleksander Isak mrežu gostiju tresao dvaput.

Pogotak za Aston Vilu postigao je Musa Diabi, tada izjednačujući, ničemu ne sluteći katastrofi Vile u nastavku susreta.

Foto: AP/Photo

Unai Emeri doživeo težak poraz

Dobro će doći ova „injekcija“ samopouzdanja fudbalerima Njukasla, pošto ih za sedam dana očekuje megdan sa moćnim Mančester sitijem i to na „Itihadu“. 

S druge strane, Aston Vila će pokušati navijačima da izbriše iz sećanja ovaj teški poraz utakmicom protiv Evertona kod kuće.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs