Elita u Beogradu! Najbolji basket besplatno na Kalemegdanu!

od strane | sep 16, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Svetsko finale najvećeg basketaškog turnira danas počinje u Beogradu, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

Beograd je spreman da ovog vikenda ugosti najbolje igrače basketa „3 na 3“ iz celog sveta, koji će se na Kalemegdanu boriti za titulu pobednika u globalno najvećem basketaškom turniru.

Tereni KK Partizan na Kalemegdanu otvorili su svoje kapije u 10 časova, kada su počeli kvalifikacioni mečevi.

Sve do 18 sati na terenima će se smenjivati najbolji muški i ženski timovi iz čak 25 zemalja. Gosti iz inostranstva već nekoliko dana uživaju u prestonici Srbije, a u Beograd je stigao čak i najpoznatiji basketaški trener na svetu Lital Šuter, kojeg na Instagramu prati 2,6 miliona ljudi.

Demonstracija umeća slavnog basketaša pod obručima terena na Kalemegdanu biće samo jedan od brojnih spektakularnih događaja u kojima će publika uživati u naredna dva dana. 

Ulaz je besplatan za sve posetioce. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs