Ekstra Nena otkrila dugo čuvanu tajnu! Godinama se šuška da joj se udvarao Majkl Džekson, a sada je istina isplivala na površinu

od strane | avg 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Decenijama su mediji raspravljali o tome da je poznati kralj popa, pokojni Majkl Džekson, imao posebno interesovanje za našu legendarnu pevačicu Snežanu Berić, poznatiju kao Ekstra Nena.

Pričalo se da je bio duboko fasciniran njom i da je odlučio da joj da svog vozača i nekoliko telohranitelja tokom njenog učešća na takmičenju za pesmu Evrovizije u Malmeu.

Godine 1992, Ekstra Nena je bila predstavnica Jugoslavije na Evroviziji. Iako je bila izuzetno primetna i dobila pažnju, političke okolnosti nisu išle na njenu stranu na tom takmičenju, pa je zauzela 13. mesto. Ipak, priča se da je osvojila naklonost najveće muzičke zvezde toga doba. Po povratku iz Malmea, Ekstra Nena je otkrila da je osam dana uživala u pažnji koju su joj pružali saradnici Majkla Džeksona po njegovom nalogu.

Foto: Printscreen You Tube

 

Tokom boravka u Švedskoj, saradnici Džeksona su primetili Nenu i brzo obavestili samog muzičara. Navodno, Majkl Džekson je bio oduševljen kada je video fotografiju Ekstra Nene, a sada pevačica otkriva istinu o ovom neobičnom susretu.

– Nikada nisam izgovorila da mi se udvarao! Ja imam ozbiljnu karijeru. Bila sam na Evroviziji i to je suština, a pošto sam bila najzapaženija na takmičenju kao umetnik u tom vremenu, ja sam dobila limuzinu u ime Majkla Džeksona koja će da me vozi tamo mesec dana, pošto je tamo njegov agent radio u Malmeu i jer sam bila najzapaženija i najpopularnija. A to što je uticala politika, pa smo bili na 12. ili 13. mestu to je druga priča. Glupo je da se posle ovako velike karijere bavimo tako trivijalnim stvarima. Da sam pobedila te godine, dobila bih mnogo više pažnje, ali bio je rat tako da tri tačke. To je bilo pre 30 godina – zaključila je Ekstra Nena svojevremeno za medije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs