Eksploziju u Smederevu nije izazvala plinska boca! Policija i dalje na terenu!

od strane | avg 31, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Uzrok snažne detonacije u Smederevu, oko 20.30 časova još nije zvanično utvrđen, ali se sumnja da ekploziju nije izazvala plinska boca, sazanje informer.rs!

Posle prvih informacija da je eksplodirala plinska boca, stigli su navodi da je uzrok razornog udara nije plin!Jedna osoba je izgubila život, dok su dve osobe sa srednje teškim povredama prebačene u bolnicu.

Na lice mesta stigla je ekipa forenzičara MUP-a Srbije koja pokušava da izoluje tragove i utvrdi prirodi detonacije. Zasad se ne isključuje da je aktivirana eksplozivna naprava.

Detonacija je, podsetimo, bila toliko snažna da su izbijena sva vrata i prozori na trećem i četvrtom spratu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs