EKSKLUZIVNO Ognjen Amidžić se oglasio za Informer: „Nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad“

od strane | sep 4, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Kao bomba je odjenula vest da će Ognjen Amidžić postati otac. Voditelj se sada oglasio za Informer.

Ognjen Amidžić i njegova partnerka i koleginica Mina Naumović uskoro će postati roditelji.

Voditelj se sada oglasio za Informer i otkrio detalje: 

– Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju.

Ognjen i Mina vezu su započeli nakon poznanstva i zajedničkog rada u emisiji „Amidži šou“ i važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Ljubav se desila spontano i potpuno je promenila njihove živote. Javnosti su ljubav otkrili krajem juna ove godine kada su usnimljeni zajedno.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Estrada

Kao bomba je odjenula vest da će Ognjen Amidžić postati otac. Voditelj se sada oglasio za Informer.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs