Džaba sve…! Ceca otkrila šta misli o veridbi svoje mezimice, te se osvrnula na romantini čin Nemanje Gudelja

od strane | avg 1, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ceca Ražnatović se po prvi put oglasila i otkrila kako se oseća povodom veridbe mezimice

Nakon nastupa u Ulcinju, gde je folkerka pevala prvi put, Svetlana Ceca Ražnatović je stala pred kamere i otkrila da nije mogla da diše tokom samog nastupa.

– Ja sam mislila da ću prestati da dišem u jednom momentu, toliko je ljudi, da nije bilo vazduha – rekla je Ceca zadihano.

Kada je reč o tome da je njen zet, inače fudbaler, Nemanja Gudelj verio njenu ćerku Anastasiju Ražnatović, Ceca je istakla da je jako bitan trud i da on zaista pokazuje koliko mu je stalo do njene naslednice.

Foto: printscreen instagram

 

– Jako je bitno kada se neko potrudi, a on se zaista potrudio, kada vidite da se neko trudi oko vas onda vam i pokazuje koliko mu je stalo. Važna je pažnja, džaba vam sve, ako vam nije prezentovano na lep način, na način koji ženi imponuje i prija, a to je da oseti ljubav – istakla je pevačica, te se osvrnula na odnos sa unucima:

– Što se mojih unuka tiče, tretiram ih kao da su mi deca – rekla je pevačica.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs