„Dušu sam isplakala!“ Danijela Dimitrovska u suzama, dok Ognjen slavi što će postati otac (FOTO)

od strane | sep 4, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Danijela je podelila sliku Ognjenovog i njenog sina, koji je danas krenuo u peti razred i tom prilikom istakla da je to bio jako emotivan momenat za nju.

Ognjen Amidžić će uskoro postati otac, jer je njegova devojka Mina Naumović trudna. 

Mina je u 3. mesecu trudnoće, a budući roditelji nisu planirali da vest podele bar još mesec dana, prenosi Telegraf. 

Foto: Printscreen Instagram

 

Inače, Ognjen je nedavno putem storija podelio video na kojem je istakao da jedva čeka da se ostvari kao otac po drugi put, i da se nada da će to biti devojčica, jer mu samo to još fali da se oseća ispunjeno.

– Iskreno, to bih baš, baš voleo, mislim da je to nešto što mi baš nedostaje. To će da me kompletno učini srećnim, to će mi doneti neku novu dimenziju u sve – rekao je Ognjen u Instagram storiju, a mnogi su već tada naslutili da je Mina trudna, što se i ispostavilo kao tačno. 

Dok Ognjen slavi što će postati otac, njegova bivša supruga, Danijela Dimitrovska je danas grcala u suzama. 

Foto: Instagram

 

Naime, Danijela je podelila sliku Ognjenovog i njenog sina, koji je danas krenuo u peti razred i tom prilikom istakla da je to bio jako emotivan momenat za nju. 

Foto: Printscreen Instagram

 

– I tako… Danas smo krenuli u peti razred. Samo ću reći da mi je ovo bilo toliko emotivno da sam dušu isplakala – napisala je Danijela. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs